Søg
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» BlackBride's Klamme Jokes der passer til navnet!
Tilmeld EmptySøn okt 07, 2012 10:35 pm by BlackBride

» -- Jokes --
Tilmeld EmptyTirs sep 25, 2012 6:40 am by Gæst

» find et billede der passer til ordet, indsæt det og skriv et nyt ord
Tilmeld EmptyTirs sep 18, 2012 5:28 am by Gæst

» Ally billede
Tilmeld EmptyLør sep 08, 2012 9:43 pm by Gæst

» Blondiner !!!!
Tilmeld EmptyOns sep 05, 2012 4:39 am by akrist

» så vil jeg da ligge ud med den første joke ;)
Tilmeld EmptyMan aug 27, 2012 9:30 am by Gæst

» Gæstebogen
Tilmeld EmptySøn aug 07, 2011 9:13 pm by anarkin

» anarkin og kalenderpigen er spærret
Tilmeld EmptyTors jul 14, 2011 3:12 am by Staalanden

» velkommen til ice man
Tilmeld EmptyTirs jul 12, 2011 6:37 am by anarkin

GT
http://ogamegt.dk/dk/draco/un/secret/index.php

Lige nu er det Tors jul 18, 2019 12:22 am

Administratorer og redaktører af dette forum vil prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende så hurtigt som muligt, dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg. Derfor accepterer du at være indforstået med, at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorer, redaktører eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse) og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.

Du accepterer også ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske, vulgære, bagtalene, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning eller god skik. Såfremt dette konstateres, kan det føre til at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forummet (din Internet udbyder vil blive orienteret). Din unikke IP adresse logges i alle indlæg der skrives til dette forum, for at forebygge misbrug af enhver slags. Du accepterer også at administrator, redaktører og webmastere tilhørende dette forum har ret til at fjerne, rette eller lukke ethvert emne/indlæg hvor og hvornår som helst de måtte finde det nødvendigt. Som bruger giver du ret til at alle informationer som du har indtastet gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part uden din viden; webmastere, administratorer eller redaktører kan dog ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb der måtte føre til afsløring af disse data.

Dette forum bruger cookies til at gemme information på din lokale harddisk. Disse cookies indeholder ingen af de informationer som du har indtastet om dig selv, de er kun til for at sørge for at du får den nemmeste brugerflade. Din email bliver kun brugt til at sende en verificering af dine tilmeldingsdetaljer og kodeord (og til at sende et nyt kodeord, hvis du skulle glemme dit nuværende).

Ved at klikke på nedenstående tilmeldingslink accepterer du at være indforstået med disse forhold og vilkår.